Snabba måltider för en driven snickare

Snabba måltider för en driven snickare

När man håller på och snickrar dag ut och dag in kan det vara lätt hänt att man glömmer bort att äta, och det är inte alls bra. Alla snickare behöver äta oavsett om de har ett fullspäckat eller tomt schema. För den som har en stressig dag med mycket att göra är risken för att glömma bort att äta större. Därför ska du nu få lite tips på några snabba måltider du kan både förbereda och laga samma dag.

Smoothies

Att ha med sig en smoothie med massa frukt, bär eller grönsaker är ett väldigt snabbt mellanmål som du kan dricka upp snabbt. Det bästa med smoothies är att det går att variera i oändlighet. Du kan även välja om du ska ha en lös eller tjock smoothie.

Matlådor

Genom att ha med dig en matlåda till jobbet har du inte ursäkter för att inte äta maten. Du behöver inte gå till affären och bestämma dig för vad du ska äta. Utan med en matlåda har du redan en måltid som du bara kan sätta in i micron några minuter och sen är det klart. Trots att du har en stressig dag är det viktigt att du inte stressar i dig maten. Då kommer du bara få ont i magen och må dåligt.

Nötter i alla dess former

Nötter är väldigt bra att ha i fickan när hungern börjar göra sig påmind. Nötter innehåller bra med energi och är otroligt goda. Om du inte tycker om nötter som de är kan du alltid ha en nötbar i fickan istället.